Διάκριση για ξενοδοχείο στην Κρήτη: Για 3η χρονιά το καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Ελλάδα

Διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Eleonas Country Village (www.eleonas.gr) στον Ζαρό Ηρακλείου Κρήτης που κατακτά για 3η συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στα κορυφαία βραβεία “TrivagoAwards 2019” στην κατηγορία: Καλύτερo Ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Ελλάδα!

Τα trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τα αποτελέσματα προκύπτουν από δεδομένα από 210 εκατομμύρια κριτικές πελατών.

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του Ελαιώνα κ. Μανώλης Σαριδάκης για την παραλαβή του βραβείου ‘Καλύτερο Ξενοδοχείο 3 αστέρων’ δήλωσε:

«H πρώτη θέση του Eleonas Country Village για 3η συνεχή χρονιά, στα βραβεία της Trivago, επιβεβαιώνει την προσήλωση μας στην εμπειρία του επισκέπτη, την επιμονή μας στην παροχή άριστων υπηρεσιών, την αυθεντικότητα της Κρητικής μας φιλοξενίας.

Νιώθουμε μεγάλη τιμή για αυτή τη διάκριση και υποχρέωση να παραμείνουμε σταθεροί στο στόχο μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καλεσμένων μας από όλο τον κόσμο.

Τη χρονιά που μας πέρασε καταφέραμε να επενδύσουμε στη γη μας, στον μεγάλο ελαιώνα γύρω από το ξενοδοχείο, παράγοντας και τυποποιώντας βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, φυτεύοντας αρωματικά φυτά, φτιάχνοντας μαρμελάδες από τα φρούτα των δέντρων μας και όλα αυτά, βρήκαν τη θέση τους στο μικρό παντοπωλείο που δημιουργήσαμε μέσα στο ξενοδοχείο. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη, καθώς οι επισκέπτες μας ολοκληρώνουν την εμπειρία τους μαζί μας, παίρνοντας ως σουβενίρ πίσω στις χώρες τους, εξαιρετικά Κρητικά προϊόντα.

Εμπλουτίσαμε τις προτάσεις των εμπειριών που μπορεί κάποιος να ζήσει μαζί μας στη φύση και τη γύρω περιοχή και για την σεζόν του 2019 επιφυλάσσουμε πολλές ακόμη εκπλήξεις! Και δεν είναι μόνο στον τομέα των υπηρεσιών, αλλά και των υποδομών με νέες υπέροχες εγκαταστάσεις!

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!».

ΠΗΓΗ http://agonaskritis.gr/