Μετά από αγώνα αρκετών μηνών με τον καρκίνο, ο Χαράλαμπος Δουλγεράκης, νικήθηκε από τον καρκίνο.

Ο Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος με καταγωγή από τη Ζάρο Ηρακλείου, διετέλεσε διοικητής του νοσοκομείου Χανίων επί σειρά ετών.

Διακρίθηκε για την ανθρωπιά του ενώ είναι ο πρώτος διοικητής που εξασφάλισε χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για τη βελτίωση των Κέντρων Υγείας και για την αγορά μαγνητικού τομογράφου.

Η κηδεία του θα γίνει μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης από τον Αγιο Γεώργιο Μοιρών.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να καταφθάνουν στην εφημερίδα μας συλληπητήρια τηλεγραφήματα. Συλληπητήρια τηλεγραφήματα έχουν εκδόσει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων, το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χανίων και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων  με αφορμή τον θάνατο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπου Δουλγεράκη, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:
    Να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
    Να διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά των συναδέλφων που θα ήθελαν να παραβρεθούν στην εξόδιο ακολουθία
    Να δημοσιεύσει το παρόν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων, με αφορμή τον θάνατο του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπου Δουλγεράκη, αποφασίζει ομόφωνα:
1) Να εκφράσει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
2) Να δημοσιεύσει το παρόν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Διοικητικό Συμβούλιο Νοσοκομείου Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» στη συνεδρίαση του τη Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Διοικητή Χαράλαμπου Δουλγεράκη, και αφού έλαβε υπόψη του, το υποδειγματικό έργο και τη μακροχρόνια προσφορά του στη δημόσια υγεία του Νομού Χανίων

Αποφασίζει

1.    Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του
2.    Να παραστούν στην κηδεία του εκλιπόντος μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χανίων
3.    Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του
4.    Να καλύψει το Νοσοκομείο Χανίων τη δαπάνη ταφής του εκλιπόντος
5.    Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και τα τοπικά ιστολόγια.

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων στην είδηση του θανάτου του Διοικητή του Γ.Ν.Χανίων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ   αποφάσισε

1) Να εκφράσει τα θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένεια .
3)Να καταθέσει στη μνήμη του  το ποσό των 200 ευρώ  για τους σκοπούς της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π
4)Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό  τύπο.

Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την είδηση του θανάτου του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπου Δουλγεράκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Χαράλαμπου Δουλγεράκη, ο οποίος υπηρέτησε επί μακρόν και με συνέπεια το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Κρήτης.
Άνθρωπος της ευθύνης και της προσφοράς, με σημαντική παρουσία στα κοινά, τόσο στο Βενιζέλειο Γ.Ν.Η., όσο και στο Γ.Ν. Χανίων διακρίθηκε για την προσφορά, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

ΠΗΓΗ