Αποχαιρέτησαν τον Κρητικό επιχειρηματία Θεόδωρο Βασιλάκη

Το ύστατο χαίρε απηύθυναν στο Θεόδωρο Βασιλάκη, τον σπουδαίο Κρητικό επιχειρηματία και ιδρυτή της Aegean.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά και ήταν όλοι τους εκεί.

Η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, σ ύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αυτοδιοικητικός κόσμος, σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης είπαν το δικό τους αντίο, στον Κρητικό ιδρυτή της Aegean Θεόδωρο Βασιλάκη, στον «άρχοντα των αιθέρων», όπως τον αποκαλούσαν, που το βράδυ της Πέμπτης “πέταξε” για πάντα μακριά μας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και τον επιχειρηματικό κόσμο όλης της χώρας.

«Ο Θόδωρος Βασιλάκης εκτός από σπουδαίος επιχειρηματίας ήταν εξαίρετος άνθρωπος. Αυτοδημιούργητος, καινοτόμος, άψογος εργοδότης. Η Aegean είναι σήμερα πυλώνας του τουρισμού μας», είχε γράψει στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ιδρυτής και πρόεδρος της Aegean Airlines, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 17 Μαΐου σε ηλικία 78 ετών μετά από μία χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους και αυτοδημιούργητους Έλληνες επιχειρηματίες και συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς.

ΠΗΓΗ https://cretedoc.gr