Παραδοσιακό Καφενείο «Η Πόπη» Ιεράπετρα

 Όταν γεννιέσαι μερακλής ξέρεις να ξεχωρίζεις,

γι αυτό και την παράδοση παντοτινά στηρίζεις

Στρατηγού Σαμουήλ 48
72200 Ιεράπετρα
697 702 4863

 

Έρχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο απο εκπλήξεις και ανατροπές!!! Ετοιμαζόμαστε κι εμείς για να σας προσφέρουμε το περιβάλλον που σας αξίζει…… Εξωτερική μπάρα για να απολαμβάνετε τα cocktails με θέα την πανέμορφη θάλασσα που ξετυλίγεται μπροστά μας!!!

 

Παραδοσιακό Καφενείο «Η Πόπη» Ιεράπετρα,

Με θέα το λιβυκό απολαμβάνεις τη ρακή σου με την όμορφη παρέα σου, γεμάτοι απο κέφι, όρεξη, μεζεδάκια και αλκοόλ άφθονο…. Δεν υπάρχει πιο επιτυχημένη συνταγή για να είσαι ευτυχισμένος…. Αρκεί μια επίσκεψη στο καφενείο της Πόπης!!

Με ωραία παρέα τα μεσημέρια μας παίρνουν άλλο χρώμα!!!
Όμορφο στέκι, καλή παρέα και αλκοολ, η συνταγή για να περνάς πάντα καλά!!!

 

 

 

Με τέτοια όμορφη θέα και μετά τη βουτιά σου στα καταγάλανα αυτά νερά, ένα υποβρύχιο βανίλια είναι το ιδανικό!!!

Κάνεις τη βουτιά σου απολαμβάνοντας τον καφέ, τη μπύρα ή το χυμό σου!!! Βάλε τη διάθεση και τα υπόλοιπα άστα στην Πόπη!!!

 

Παραδοσιακό Καφενείο «Η Πόπη» Ιεράπετρα, Ξεκουράζεις μάτια, μυαλό απο δυσάρεστες σκέψεις, απολαμβάνοντας έναν καλοψημένο και φρεσκοκομμένο καφέ….

Εκεί που η αναλλοίωτη παράδοση και το μεράκι συχνάζουν προσκαλώντας για παρέα τους, την απόλαυση και την ηρεμία που σου χαρίζει η θάλασσα χειμώνα-καλοκαίρι!!!

Πίνετε την κρύα μπύρα μας  απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες μας ή τις μερίδες μας που ποικίλουν ανάλογα τη μέρα!!!!

 

 

Παραδοσιακό Καφενείο «Η Πόπη» Ιεράπετρα, Τα αναψυκτικά μας είναι Nektar, επιμένουμε ελληνικά!!!
Βυσσινάδα, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, sprite, σόδα, αμίτα με φρούτα…
Επιπλέον για να δροσιστείς τσαγάκι κρύο ροδάκινο, τσάι σε ποτήρι με γεύση λεμόνι, ανθρακούχο νεράκι για τους διαιτητικους της παρέας μας!!!

Καφέδες και χυμούς, και οι ρακές το βραδάκι!!!

Κρασί ασκός Βεργίτση, λευκό και κόκκινο!!!