Αποκλίσεις έως 42% στις τιμές πακέτων στην Κρήτη για τους Γερμανούς

Απόκλιση έως 42% μπορεί να παρουσιάζει για τους Γερμανούς τουρίστες το κόστος οργανωμένων διακοπών στην Κρήτη, με ίδια χαρακτηριστικά διαμονής και στο ίδιο ξενοδοχείο, όπως προκύπτει από σύγκριση των τιμών ανάμεσα στον φθηνότερο και ακριβότερο πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας Check 24, εάν οι Γερμανοί κάνουν ενδελεχή έρευνα αγοράς, το ποσό που μπορεί να εξοικονομήσουν μπορεί να φθάνει τα 1.530 ευρώ! Το ακριβότερο πακέτο διακοπών στην Κρήτη για διαμονή στο Pilot Beach Resort κοστίζει 3.636 ευρώ και το φθηνότερο 2.104 ευρώ.

Η έρευνα βασίσθηκε σε υπόθεση ταξιδίου από Γερμανούς για διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο, στην ίδια κατηγορία δωματίου, με τα ίδια γεύματα και για ίδιο χρόνο παραμονής και αναχώρησης.

Η μέση αξιολόγηση ξενοδοχείου έπρεπε να είναι τουλάχιστον 4,5 από 6 βαθμούς, η διάρκεια ανέρχεται σε 7 ημέρες, για ταξίδια 2 ενηλίκων με ένα παιδί (11 χρόνων) την περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 31 Αυγούστου 2018.

Η μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους σε πακέτα οργανωμένων διακοπών στους αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών, καταγράφεται στην Τενερίφη, όπου η απόκλιση φθάνει τα 2.178 ευρώ!

Μικρότερη απόκλιση, ίση με 550 ευρώ, παρατηρείται στη Μαγιόρκα, με εξοικονόμηση 31% ανάλογα με τον πάροχο οργανωμένων διακοπών.

ΠΗΓΗ http://rethemnosnews.gr/