Κρήτη: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το τραγικό τροχαίο λίγο πριν τον νέο χρόνο, με την εγκατάλειψη

Ασύλληπτος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε έναν 66χρονο άντρα λίγη ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου, στην οδό Παρηγοριάς στα Χανιά, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα εγκαταλείποντας το θύμα στο δρόμο.

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και ερευνούν με προσοχή όλα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενός μίνι μάρκετ, από το οποίο βγαίνοντας, έχασε τη ζωή του ο άτυχος άντρας.

Στην κάμερα ασφαλείας, το υλικό των οποίων έχει στη διάθεσή της και ερευνά με προσοχή η αστυνομία, φαίνεται ο άτυχος 66χρονος να μπαίνει μέσα στο κατάστημα για να ψωνίσει ενώ μόλις βγήκε έξω από αυτό, τον χτύπησε το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο.

Στη συνέχεια οι κάμερες δείχνουν τον σημείο που είχε χτυπηθεί ο άτυχος άντρας και τα αυτοκίνητα να περνούν με ταχύτητα, καθώς προφανώς μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, οι οδηγοί τους, δεν έχουν αντιληφθεί την τραγωδία που είχε συμβεί λίγες μόλις στιγμές νωρίτερα.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν και αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, ακόμη και κομμάτια από το αυτοκίνητο, που αποτελούν πολύτιμα στοιχεία, που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του και στην σύλληψη του οδηγού του.