Απολογείται, σήμερα, ο 26χρονος με τα ναρκωτικά

Το χρονικό της σύλληψης – Μετέφερε ναρκωτικά με το αυτοκίνητο του, στο οποίο επέβαινε και το 21 μηνών κοριτσάκι του.

Πατέρας ενός νεογέννητου, μόλις επτά ημερών, και ενός κοριτσιού, μόλις 21 μηνών, είναι ο 26χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να μεταφέρει στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου του 10 κιλά χασίς.

Μάλιστα, το κοριτσάκι ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, όταν ο 26χρονος προσπάθησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να
αποκρύψει τα ναρκωτικά σε υπαίθριο χώρο, σε δρόμο από τα Δειλινά προς τον Άι Γιάννη Χωστό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος, ο οποίος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση αρκετές ημέρες πριν, φέρεται να πέταξε σταδιακά τις σακούλες με το χασίς σε κάδο ανακύκλωσης. Αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει από το σημείο, ωστόσο συνέχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του. Ταυτόχρονα, μία άλλη ομάδα αστυνομικών είχε ακροβολιστεί στο σημείο, όπου είχαν αφεθεί τα ναρκωτικά σε περίπτωση που κάποιος πήγαινε να τα παραλάβει.

Μία ρακή και …χειροπέδες

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου τον συνέλαβαν τελικά περίπου 2,5 ώρες αργότερα σε σπίτι, όπου είχε μεταβεί για να πληρώσει χρωστούμενο ενοίκιο. Μάλιστα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, εντελώς ανυποψίαστη για την…επίσκεψη των αστυνομικών, είχε βγάλει να κεράσει τον παλιό της νοικάρη μία ρακή. Δεν πρόλαβε όμως να την πιει και ακολούθησε η σύλληψή του.

Ο 26χρονος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη και είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Δουλεύει στις οικοδομές, τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού, βρισκόταν διαρκώς κοντά στην σύζυγό του.Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η ποσότητα των 10 κιλών χασίς, αλβανικής προέλευσης, είχε φθάσει πρόσφατα στην Κρήτη. Η αξία υπολογίζεται στις 30.000ευρώ.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι ενδέχεται να προκύψει η εμπλοκή και άλλων προσώπων για τα οποία
υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Όπως λένε,η συγκεκριμένη περίπτωση εντάσσεται ξεκάθαρα στη δράση οργανωμένου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας.

Ο 26χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στις 10.30 στη γ’ ανακρίτρια Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ https://cretedoc.gr/