Η JR Technologies προσλαμβάνει νέους προγραμματιστές στην Κρήτη

Η JR Technologies, εταιρία που αναπτύσσει τεχνολογίες, οι οποίες παρέχουν στις αεροπορικές εταιρίες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος, συμμετέχει σε σημαντικά προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εφαρμογές, αναζητώντας διαρκώς ταλαντούχους νέους προγραμματιστές απ’ όλη την Ελλάδα, που θα ήθελαν να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος η JR Technologies υποστήριξε ως χορηγός 2 Coding BootCamps* που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και οργανώθηκαν στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability(AFDEmp) από τη HePIS, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη CEPIS.

Από τους περίπου 60 νέους άνεργους Έλληνες που συμμετείχαν στα Coding Bootcamps, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία σπουδών η JR Technologies ενέταξε στο δυναμικό της 8 νέους συνεργάτες.

Μαθήτρια του 1ου Coding Bootcamp με Εγγυημένη Απασχόληση

Επιπλέον, μέσα στο 2017 η JR Technologies με στόχο να καλύψει την διαρκή ανάγκη αύξησης του αριθμού των εργαζόμενων της, και να προσφέρει νέες ευκαιρίες υψηλού επιπέδου κατάρτισης, υλοποίησε στα Χανιά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να προσεγγίσει νέους προγραμματιστές που επιθυμούσαν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν μία μόνιμη θέση εργασίας στην εταιρία. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν 20 εκπαιδευόμενοι, 12 από τους οποίους πέτυχαν και έλαβαν προσφορές εργασίας από την εταιρία.

«Θέλουμε να στηρίξουμε την κοινωνία μας και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Οι άνθρωποι αποτελούν το σπουδαιότερο κεφάλαιο της Ελλάδας. Είναι το μέλλον στο οποίο επενδύουμε. Η εταιρία αναζητά συνεχώς δημιουργικούς ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα, από όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο George Khairallah, πρόεδρος της JR Technologies.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια, το ανθρώπινο δυναμικό της JR Technologies, μετά τις νέες προσλήψεις ανέρχεται σε 80 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 20 προήλθαν από τα σημαντικά προγράμματα κατάρτισης που συμμετείχε ή διοργάνωσε η εταιρία. Η JR Technologies θα συνεχίσει να επενδύει και να υποστηρίζει τέτοια σημαντικά γεγονότα, καθώς στους σχεδιασμούς της εταιρίας είναι ο διπλασιασμός του αριθμού εργαζομένων στη διάρκεια του επομένου έτους.

* Το Coding Bootcamp είναι ένα ταχύρρυθμο και εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών (500 ώρες σε 14 εβδομάδες), όπου νέοι εκτός εργασίας και χωρίς σχετικό υπόβαθρο, κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος, προσλαμβάνονται ως προγραμματιστές από εταιρίες – χορηγούς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ JR TECHNOLOGIES

Η JR Technologies κατέχει ηγετική θέση στις δραστηριότητες λιανικής αεροπορικών ναύλων και το New Distribution Capabilities (NDC). Με την ίδρυσή του το 2015 στα Χανιά, το Κέντρο Καινοτομίας της JR Technologies επικεντρώνεται στην υποστήριξη της υιοθέτησης του NDC και φημίζεται για την ταχεία δημιουργία προτύπων στην ταξιδιωτική βιομηχανία και τις απαράμιλλες δυνατότητές του στην Έρευνα και την Ανάπτυξη στο χώρο αυτό. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Δουβλίνο η JR Technologiesπροσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις NDC που υποστηρίζουν όλα τα κανάλια, άμεσα και έμμεσα, διανομής αεροπορικών ναύλων.

ΠΗΓΗ https://cretedoc.gr/